Hakkımda

 



Tasarruf ve yatırımla 1o yıllık süre içerisinde kendime servet, zenginlik inşa etme, şu sıralar popüler bir deyim kavram olan finansal özgürlük yapma gayreti içinde olan birisiyim. Her ne kadar lisans / yüksek lisansım finans alanında olsa dahi borsa ile alakam çok geç başladı. Ne zaman yeter artık ben kimseye eyvallah etmek istemiyorum, bana maaşım kadar bir ek gelir olsun kendimi zengin sayarım dedim o vakit nitelikli ama amatör ?! bir küçük yatırımcı olma yoluna girdim sanırım.

 

2,5 yıl önce amatör bir şekilde başladığım bu serüvende Ağustos 2022 tarihine dek araştırmalarım, okuduğum kitaplar, analizler, yap boz denemelerim, stratejilerim vs. hep kendime saklarken artık bu blog ile kendime not / ders, okumaya değer bulanlara da ibret / fayda olsun niyetiyle hikayemi paylaşmak istiyorum.

 

Basit bir adamım, basit bir yatırım stratejim var, o zaman basit de bir blogum olsun değil mi=)

 

Burada kendi hikayemi, tecrübelerimi, araştırmalarımı, analizlerimi, kendime notlarımı bulacaksınız.

 

Umarım size ve kendime faydam olur, beraber bir 10 yıllık süre içerisinde servet inşa edebilir, hayallerimize ulaşabiliriz.

 

Basit yatırımcıyım. Ama disiplinliyimdir, az ama sürdürülebilir planlar yaparım (her gün 20dk spor yapmak gibi, günde 20dk ders çalışmak gibi vb. =) az ama sürekli yapılan, devamlılık gösterilen planlar her zaman başarıya ulaşır. Ben bunu tecrübe ettim.

 

İşte Basit Yatırımcı'nın blogu da, yatırım stratejim de, hakkımda olan herşey de bu esasa dayanıyor; Basit ama etkili bir program / bakış açısı / strateji.

 

Basit bir adamın, basit bir yatırımcının basit bir blogu..

 

Saygılarımla;

17.08.2022

İzmir, Urla / 23.33

 

* Bana bu yolculukta yoldaş olan, destek olan sevgili eşime de buradan sevgiler; Onsuz hiçbir şeyin kıymeti yok. Öyle de romantik serseriyimdir. 


Daha yeni Daha eski